Ambrogio Robot

Ambrogio robot is de automatische grasmaaier die volledig autonoom en in alle veiligheid voor uw gazon zorgt. Ambrogio, ontworpen en vervaardigd door roboticabedrijf Zucchetti Centro Sistemi sinds 18 jaar, biedt een antwoord op al uw behoeften dankzij zijn hoogstaande innovatie en technologie, maximale maaikracht, superieure prestaties, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, Italiaanse stijl en design en milieu- en gebruiksvriendelijkheid. Op de markt voor meer dan 18 jaar is Ambrogio de ideale robotmaaier voor professionals die op zoek zijn naar professionaliteit, technologische innovatie, uitmuntendheid, gecombineerd met respect voor het milieu.

ambrogio robotAmbrogio is de perfecte bondgenoot om elke dag iedere tuin te beheren: van kleine residentiële tuinen, eenvoudig en complex, tot grote tuinen. De mulchfunctie zorgt voor een gezond en weelderig gazon dat
minder kunstmest vereist.

Met de hoge technologie en de hoge kwaliteit van de materialen die worden gebruikt voor Ambrogio, kunt u kiezen wanneer en hoe de robot  gedurende de dag wordt geactiveerd, zodat de tuin vrij is van obstakels wanneer dat nodig is. Met de introductie van de gloednieuwe ZCS slimme technologieën kunt u veilig op uw Ambrogio-robot aansluiten. De robot zal uw leven eenvoudiger maken: Ambrogio robot geeft u de tijd en de vrijheid om van uw tuin en het buitenleven ten volle te genieten, zelfs buiten huis.

ambrogio robot

Drie lijnen die voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften: GREEN line, eenvoudig en intuïtief, PRO line, technologisch geavanceerd voor professioneel gebruik, NEXT line, innovatief, hyper-verbonden en modulair.

Bereken jaarlijkse besparing

Ontdek alle voordelen van de Ambrogio Robots inzake ecologische duurzaamheid, energetische doeltreffendheid, besparingen en vrije tijd.

Selecteer gazonoppervlakte:

Gazonoppervlakte

Gazonoppervlakte
0-400 m2

water -14 m3 water
meststoffen -4 kg meststoffen
weg te werken materiaal -7 m3 weg te werken materiaal
werkuren -50 werkuren
-vervuiling -vervuiling
equivalent aan een wagen die 7500 km aflegt

De informatie en instructies op deze website zijn louter indicatief en worden als voorbeeld gegeven, ook al zijn deze gebaseerd op pertinente studies en onderzoeken.
Zucchetti Centro Sistemi Spa zal dus alle verantwoordelijkheid en klachten in dit verband weerleggen.

Authorised distributor: Max Distributing 14151 Fir St - OR 97045 Oregon City, US Telefoon: 001 800 777 5635