NEXT line

NEXT line Welcome to the NEXT Future!

power unitWe zijn in het tijdperk van digitale technologie, het internet, cloud en connectiviteit, maar ook van maatwerk en flexibiliteit van intelligente producten.

Dit heeft geleid tot de geboorte van de nieuwe en revolutionaire NEXT-lijn. De Z (post millenniaire) generatie ZCS robot-grasmaaiers, ontworpen om toekomstige behoeften te anticiperen. De NEXT lijn heeft twee modellen die kunnen worden geconfigureerd in zes verschillende robots: modulaire,
aangepast aan verschillende tuinbehoeften, intuïtief, uitgerust met intelligente batterijen, brushless motoren, rubberen wielen, nieuwe intelligente technologieën waarmee de robot kan worden beheerd en gecontroleerd waar de gebruiker zich ook bevindt, hoge prestaties met inductieve lading.

Ideaal voor middelgrote tuinen, het kan ook worden aangepast voor nog kleinere tuinen met behulp van de juiste batterijkits. Hoe minder gazon, hoe minder u uitgeeft zonder af te zien van topkwaliteit, toekomstgerichte technologie!

De maaiprestatie in de buurt van het laadstation is ook verbeterd: de nieuwe “reverse” laadfunctie laat toe het station te positioneren op de rand van de tuin waardoor de maaiprestatie wordt verbeterd. De NEXT lijn biedt Power Unit KITS die Ambrogio 4.0 kan gebruiken om zijn functionaliteit en prestaties te veranderen.

De gloednieuwe 4.0 modellen zijn super-technologisch, super-intelligent en interactief, speciaal voor u gemaakt!

De op maat ontworpen robot! 

Ambrogio 4.0 is de eerste tuinrobot van het nieuwe digitale tijdperk welke de tuinrobots revolutioneert. Met een nieuw technologisch platform, futuristisch design en een geavanceerde flexibele structuur, kan Ambrogio 4.0 op makkelijkere wijze gesplitste tuinen beheren en zich aanpassen aan verschillende vormen en maten van groene gebieden. Elke gebruiker kan zijn Ambrogio 4.0 aanpassen door één van de drie kits te selecteren die ontworpen zijn om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften.

Al de Power Units komen met intelligente batterijen!

power unit

Lithium-ion batterijen uitgerust met Bluetoothtechnologie om informatie uit te wisselen met de moederkaart, optimalisatie van het opladen en stroomverbruik en controle van de gezondheidstoestand van de batterij.

De keuze van Power Units omvat een upgrade van het toestel: de batterij en de laadsnelheid maken het mogelijk om tuinen van verschillende afmetingen efficiënter te beheren, met langere werktijden en kortere laadtijden, indien geassocieerd met de Ambrogio 4.0-modellen.

Een dubbele wiel (alleen voor het Elite model) dat een hogere stabiliteit en handhaving mogelijk maakt met minder druk op het gazon. Het is ook mogelijk om de spike in te voegen die de robot helpt in vochtige gebieden en in aanwezigheid van hellingen.

Dit betekent dat uw tuin vrij is van obstakels, zodat u van uw prachtig verzorgde buitenruimte volledig kunt genieten.

ZCS Power Unit

Power Unit
LIGHT
Power Unit
MEDIUM
Power Unit
PREMIUM
Power Unit
EXTRA PREMIUM
power unitpower unitpower unitpower unitpower unitpower unitpower unitpower unitpower unit
Contact lading
Contact lading
Contact lading
Inductieve lading
Batterij
2.9 Ah
Batterij
5,8 Ah
Batterij
8,7 Ah
Batterij
8,7 Ah
Batterijlader
2.0 A
Batterijlader
5.0 A
Batterijlader
8.0 A
Batterijlader
8.0 A
Looptijd
1:30 h
Looptijd
3:00 h| 2:45 h
4.0 Basic | 4.0 Elite
Looptijd
4:30 h | 3:45 h
4.0 Basic | 4.0 Elite
Looptijd
3:45 h
Laadtijd
2:00 h
Laadtijd
1:30 h
Laadtijd
1:30 h
Laadtijd
1:30 h

 

 

Warranty up to 6 years

Zucchetti Centro Sistemi verlengt zijn garantie tot 6 jaar op zijn Ambrogio 4.0 Basic- en Elite-robots. Kies het beste van het nieuwe assortiment, met de veiligheid van een volledige garantie!

2 jaar garantie met betrekking tot de voorwaarden en beperkingen vermeld in het garantieboekje + 4 jaar garantie

op de garantie voor plastic onderdelen die niet onderhevig
zijn aan slijtage en die fabricagefouten bevatten.

op de garantie voor elektronische componenten met uitzondering
van de beperkingen die worden vermeld in het garantieboekje.

op de garantie voor maai- en voortstuwingsmotoren die
beperkt zijn tot 5.000 werkuren.
Om de garantie-uitbreiding geldig te laten zijn, is het verplicht om regelmatig winteronderhoud uit te voeren, om dergelijke onderhoudsbeurten op de website van de fabrikant te registreren,om de afgifte en de juiste indiening van de relatieve, naar behoren ingevulde certificeringen aan te vragen.

Authorised distributor: Max Distributing 14151 Fir St - OR 97045 Oregon City, US Telefoon: 001 800 777 5635