PRO line “i”: ZCS Innovative Inside

PRO line "i"ZCS INNOVATIVE INSIDE

Ambrogio wordt een echt slim product, met ultieme connecties met de cloud en het internet. Nieuwste generatie processors, ZCS Connect, Touch Display, GSM en Bluetooth.

Met de Ambrogio Remote APP kunt u de functies van de robot, zelfs op afstand, configureren, beheren en bedienen. Ook kunt u de catalogus en handleidingen raadplegen en op de hoogte blijven van nieuwigheden over Ambrogio producten.

LAATSTE GENERATIE MOEDERKAART

De processors zijn sneller en kunnen meer data verwerken op een hogere snelheid, met minder stroomverbruik..

TOUCH SCREEN

De interactieve en intuïtieve touch screen maakt het mogelijk om met de grafische interface van het besturingssysteem te interageren door simpelweg het scherm met je vingers aan te raken, zonder fysieke toetsen te gebruiken.

GSM & BLUETOOTH

De communicatietechnologie die het mogelijk maakt de software te updaten en de robot op korte afstand te bedienen.

 

Pro Line iZCS CONNECT*

Dit nieuwe ZCS gelabeld apparaat maakt het mogelijk om elke keer en overal contact te maken met de robot (met uw eigen smartphone of tablet). Door gebruik te maken van de Remote Ambrogio App is het mogelijk om de tijdprofielen van de robot op te stellen, locatie te controleren (geo-lokalisatie), isoleren en / of op specifieke zones van de tuin te werken (Go Away), de status van de robot te controleren en waarschuwingen te ontvangen wanneer de robot uit de tuin komt (Geo fence alarm, een geavanceerd anti-diefstal systeem). Dankzij de functies Go Home and Work Now is het mogelijk om terug te keren naar het laadstation en in de tuin te werken.

*Gratis data voor twee jaar. Hernieuwbaar bij vervaldatum.

Authorised distributor: Max Distributing 14151 Fir St - OR 97045 Oregon City, US Telefoon: 001 800 777 5635