Hei, jeg er Ambrogio:
En enkel og innovativ robotgressklipper, Made in Italy

Ambrogio Robot er en robotgressklipper som er enkel å bruke, den er teknologisk, smart, miljøvennlig og Made in Italy. Den tar vare på plenen din på egenhånd og tar maksimalt hensyn til miljøet og sikkerheten.

Risposta giusta 1520x1040
Ambrogio er det riktige svaret på alle dine behov

Ambrogio tilfredsstiller alle klippebehovene dine. Takket være Ambrogio kan du enkelt ta hånd om dine grønne arealer, uansett type og størrelse: alt fra en liten privat hage til fellesområder, fra flate gressplener til skrånende og ujevnt terreng.

Ambrogio har alt som behøves for å være hagen din sin beste venn
  • Litiumbatterier med lang levetid og materialer av beste kvalitet, som sikrer driftsrobusthet, toppytelser og effektivitet
  • En stillegående motor, sikker og med gode ytelser
  • … uten å glemme utseendet og naturligvis det italienske designet!
Risposta giusta 1520x1040

Med Ambrogio Robotgressklipper vil plenen din alltid være i perfekt

Nyt grøntarealene dine i all frihet, mens Ambrogio tar vare på plenen din, med silkehansker! Etter at du har stilt inn det ideelle programmet for dine behov, vil ikke gressklipperroboten kreve andre inngrep. Dermed kan du slappe av og vie deg til dine favorittsysler.

Størrelsen eller skråningen av gressarealet utgjør intet problem for hen:
  • Når det gjelder størrelsen på gressplenen din, vil Ambrogio være i stand til å ta hånd om alle grøntarealer, fra de minste hagene opp til fotballbaner og golfbaner.
  • Med hensyn til hellinger, er robotgressklipperen takket være hjulenes og motorens egenskaper i stand til å arbeide i skråninger med svært høye hellinger og på terreng med høydeforskjeller og ujevnheter.

Er drømmen din en frodig og velstelt gressplen?

Ambrogio er klar til å virkeliggjøre den, den sørger for at du slipper strevet slik at du kan utnytte fritiden din som det passer deg best.

  • Vekslingen av klippesykluser og ladeperioder under arbeidet sørger for effektivitet og presisjon
  • Bioklippesystemet – med en gjentatt finhakking av gresstråene - sørger for å fordele gresset som er klippet utover terrenget, slik at det virker som naturlig gjødsel, og dermed reduserer behovet for kjemiske produkter til et minimum
ZCS connect 1520x1040 copia

Sofistikerte løsninger for fjernstyring og sikkerhet

Siste generasjons teknologi og nyvinnende funksjoner kjennetegner Ambrogio Robot.

Mobilapp’en gjør det mulig å fjernstyre robotgressklipperen ved hjelp av telefonen din, mens tyverisikringens sporingsfunksjon er i stand til å geolokalisere robotens posisjon.

Dessuten kommuniserer Ambrogio uten problemer med de mest kjente og utbredte taleassistentene; Siri, Google Home og Alexa.

siri

Google Assistant

alexa

Ambrogio Upgrade

Fullstendig prosjektert og produsert i Italia av Zucchetti Centro Sistemi, har Ambrogio Robot i mer enn 20 år representert den mest nyvinnende, revolusjonære og effektive måten for å ta hånd om hagen din på et enkelt vis og uten strev.

De høyeste standardene sammen med miljøvennlighet og sikkerhet:

Ambrogio er alt dette!

Alle gressklipperrobotmodellene Ambrogio er bygget med den høyeste standard som utgangspunkt, idet det benyttes materialer av høy kvalitet og teknologi under stadig utvikling.

Spesiell oppmerksomhet vies dessuten aspekter rundt bærekraftig miljø, sikkerhet for mennesker og dyr samt design, forseggjort i hver detalj for å gi et pent, elegant og moderne utseende.

Regn ut hvor mye du sparer
Maggiordomo ideale 1520x1040

Velg din ideelle grønne hovmester!

  • Ambrogio Robot produseres i 20 modeller, og blant disse kan du finne den som passer best til å tilfredsstille dine behov og valg.
  • Valget er først og fremst avhengig av størrelsen på gressplenen din og av typen terreng, som kan være i en skråning eller ha nivåforskjeller og ujevnheter.
  • Det store utvalget av modeller gjør at Ambrogio kan imøtekomme dine krav uten problemer og overholde behovene og egenskapene til gressplenen din.

FINN ROBOTEN SOM BEST PASSER TIL DITT BEHOV

Alle modeller