Installere Ambrogio Robotgressklipper er virkelig enkelt!

Skal du installere din nye Ambrogio Robotgressklipper? Følg våre råd og se brukerveiledningen som kom sammen med robotgressklipperen.

Ambrogio Robotgressklipper installeres raskt og den er øyeblikkelig klar for å utføre arbeidet sitt.

Installazione Ambrogio Robot
 • 1
  Installere kanttråden og ladebasen

  Det første inngrepet som må gjøres, er å installere kanttråden og ladebasen, ved bruk av settet som følger med gressklipperen og som består av tråden, kramper, koblingsstykker og tilbehør. Når disse inngrepene er utført kan du lade Ambrogio med én gang og ta den i bruk.

 • 2
  Plassere ladebasen

  Plassere ladestasjonen, velg det stedet i hagen du mener passer best. Av denne årsaken skal den ikke utsettes for sol eller plasseres nær plenvanningens vannstråler, og det må være et strømuttak i umiddelbar nærhet.

 • 3
  Koble til kanttråden

  Koble kanttråden til Ambrogio Robot til ladestasjonen og fest den til terrenget langs omkretsen rundt gressplenen der robotgressklipperen skal arbeide. Du kan også skape ytterligere “øyer” for å avgrense områdene der Ambrogio ikke skal arbeide: blomsterbed, trær, hagemøbler, osv..

 • 4
  Lade batteriet til Ambrogio

  Plassere så Ambrogio i ladestasjonen, vent til batteriet har fullført ladesyklusen (dette tar cirka en og en halv time), og så er den klar til å slås på slik at du kan slappe av i hagen fin og bare nyte den.

Installasjonssett

100

Kanttråd

CONNETTORI

Koblingsstykke

CHIODI

Kramper

Base ricarica

Ladebase

Installasjonen av Ambrogio er enkel, men i tilfelle du ikke skulle være praktisk anlagt eller bare ganske enkelt er i tvil om hva du skal gjøre, kan du ta kontakt med nærmeste forhandler. Vi minner deg på at de lokale forhandlerne, i tillegg til å selge robotgressklippere, også utfører ordinært og ekstraordinært vedlikehold.

For detaljerte opplysninger om installasjon av robotgressklipperen Ambrogio, henvend deg til din forhandler eller kontakt vår tekniske assistansetjeneste.