Teknologisk hjerte

Ambrogio Robot er din pålitelige og trygge grønne hovmester som tar seg av gressplenen, sørger for å automatisk klippe gresset og lar deg slappe av i full frihet.

Den siste generasjonen Ambrogio robotgressklippere har blitt bygget ved hjelp av sofistikerte teknologier, for å tilby deg maksimal brukervennlighet og alltid perfekte resultater.

Cuore tecnologico top
Prati in forma 1520x1040

Velholdte plener, uanstrengt

Med Ambrogio er plenen din alltid på topp, vakker, velpleid og frodig, uten at du trenger å investere tid eller krefter. Du trenger bare å stille inn egnet program og robotgressklipperen vil fungere selvstendig, både når det gjelder klipping og lading av batteriet.

De nyeste og mest innovative modellene gjenkjenner gressområdet og oppfatter tilstedeværelsen av hindre, trær, blomsterbed og hagemøbler, og gjør at man unngår installasjon av den klassiske kanttråden. Uten å glemme at du sparer energi samt tenker på planeten vår, med teknologier med redusert miljøpåvirkning.

Ambrogio klipper gress som en ekte ekspert på grøntarealer: Den er i stand til å lagre arbeidstider og garanterer alltid maksimal effektivitet. Noen modeller har et GPS-satellittnavigasjonssystem, i stand til å lage et kart over hagen, andre modeller fungerer med et tilfeldig system, som er basert på klippealgoritmer, og forskningen på klippeteknologiene som Ambrogio-roboten kan tilby fortsetter!

TECNOLOGIA sensore ostacoli banner

Hinderføler med ultralyd

Hinderføler
med ultralyd

Teknologien for avlesing av hindre med ultralyd gjør det mulig å arbeide i ethvert miljø, idet hindre av forskjellige størrelser leses av med maksimal presisjon og sikkerhet.

Takket være kombinasjonen av teknologi med ultralyd med RTK-systemet, kan robotgressklipperen bevege seg smidig i hagen din, selv på trange eller kompliserte områder. Ved å kombinere sensoren sammen med RTK-teknologi får vi en intelligent robot av nyeste generasjon

TECNOLOGIA sensore baratro banner

Avgrunnsføler med ultralyd

Avgrunnsføler
med ultralyd

Radarteknologi med ultralyd gjør det mulig å lese av avgrunner og nivåforskjeller i terrenget. Dette innovative systemet gjør at roboten kan identifisere mulige farer og forhindre utilsiktede fall, noe som gir større sikkerhet for både robotgressklipperen og dens omgivelser.

Ambrogio robot beveger seg smidig og bevisst, idet den unngår mulige farer og sikrer jevn og presis klipping: et smart valg for å holde plenen i perfekt stand i trygghet og sikkerhet

Fjernstyre Ambrogio’s arbeide

Ambrogio Robot elsker enkel teknologi, og tar vare på gressplenen din selv når du ikke er hjemme. Du kan fjernstyre den og endre innstillingene ved å bruke den aktuelle applikasjonen for mobile enheter.

Den dedikerte app’en lar deg også motta informasjon om statusen til roboten din og motta alarmmeldinger fra Tyverisikringssystemet, i tilfelle gressklipperen skulle fjerne seg, selv utilsiktet, fra hagen.

Ambrogio Remote

App’en Ambrogio Remote finnes både for Android og for iOS: Du kan laste den ned fra Google Play eller fra Apple Store.

Du kan også samhandle med gressklipperoboten din når som helst ved å bruke taleassistentene Siri, Alexa og Google Home

ZCS connect 1920x1900

Øyeblikkelig gjenvinning av avklippet gress

Takket være bio-klippingen sparer Ambrogio deg også bryet med å kvitte deg med det klippede gresset.

Gresset finhakkes, direkte under klippingen, og fordeles utover plenen, og virker dermed som naturlig gjødsel. Du vil dermed alltid kunne ha en grønn og frodig plen, men også slippe anstrengelsene med å samle opp og kaste det klippede gresset.

Giardino sicuro

En innbydende og trygg hage takket være Ambrogio.

Ambrogio robotgressklipperen er effektiv og gir gode ytelser, og er en venn av ikke bare hagen din, men også av det naturlige miljøet og kjæledyrene dine. Gressklipperen holder seg på trygg avstand til dyrene takket være det spesielle sikkerhetssystemet.

Ambrogio si adatta

Ambrogio tilpasser seg dine personlige behov.

I dag har du muligheten til å brukertilpasse din robotgressklipper og skreddersy den til dine krav og behov: Ambrogio har nemlig et bredt utvalg av modeller for å sikre presis og konstant klipping av gress i alle typer hager.