Forskning, innovasjon og bærekraft.
Vår visjon

Gressklipperrobotene Ambrogio prosjekteres, produseres og implementeres kontinuerlig og fullstendig av Zucchetti Centro Sistemi SpA (ZCS).

Video Produzione
Fabrizio Bernini 1520x1040

Selskapet Zucchetti Centro Sistemi (ZCS), dannet i 1985 av Fabrizio Bernini, bygger på solide og konkrete verdier: kunnskap og erfaring, teknologisk forskning, men også fornemmelse for sosialt ansvar, respekt for miljøet, kreativitet og entusiasme.

Firmaet utgjør i dag et referansepunkt innen robotikk og automasjon, men også innenfor programvareutvikling og forskning innen fornybar energi.

ZCS startet som et software house, men gjorde seg raskt bemerket i det internasjonale landskapet innen robotikk og automasjon. Firmaet har vært en del av Holding Zucchetti SpA, den største italienske gruppen i IKT-sektoren, og en av de største i Europa, i mer enn 20 år nå.

Chi siamo

ZCS’s firmastruktur og Mission

Zucchetti Centro Sistemi er delt inn i fem Business Units: Software, Healthcare, Automation, Robotics og Green Innovation.

Hensikten var først og fremst å forgrene og å utvide den tilegnede kunnskapen med utvikling av programvare/styreverktøy for å kunne tilby en utmerket tjeneste i tre retninger: IT, elektronikk og mekanikk.

ZCS’s misjon er å prosjektere og konstruere innovative produkter som gjør jobben, med et spesielt blikk rettet mot sosialt og miljømessig ansvar.

Ifølge ZCS utgjør innovasjon, teknologisk forskning g utvikling et autentisk kulturelt element: firmaets kjerne er Ideenes laboratorium (Idealab), forsknings- og utviklingssenteret som så dagens lys i 2005 og som består av kvalifisert og kompetent personale.

Zucchetti Centro Sistemi har mottatt viktige anerkjennelser, deriblant, to ganger, Premienes Premie for Innovasjon, oppnådd for “Ledelsens tilnærming og forpliktelse til innovasjon og sosialt ansvar". I dag opererer selskapet internasjonalt og har vært i stand til å eksportere sin teknologi til over 60 land.